Search
  • Emma Svärd

Long time no see!

Hej på er!


Det var längesen vi hördes här, vilket har sina anledningar. Mitt när livet var på topp och motivationen var på topp så kom en pandemi som lamslagit världen på ett sätt eller annat. Jag har spenderat de senaste veckorna hemma i min lägenhet då min praktik drabbats av effekterna av detta och igår kom vi fram till att praktiken inte kommer fungera i dagsläget. Tråkigt, absolut, men det kändes som det rätta från båda parter.


Dock sitter jag kvar med 4 veckors praktik, men det verkar som det kommer lösa sig under dagen. En kommunikationsbyrå i Stockholm ha erbjudit mig att hjälpa på distans och jag är mer än taggad!


Humöret går ju upp och ner i dessa tider, men man får försöka se det positiva i vardagen. Nu hoppas vi att det vänder snart!

13 views0 comments

Recent Posts

See All